Warrior Cats - Manga

Toevluchtsoord voor krijgers

Cover Softcover
Taal NL
Pagina's 98
ISBN nummer 9789463835145
Uitgeverij Pelckmans
Genre Manga
Leeftijd 10+
Verschijningsdatum 11-06-2024
Direct leverbaar Stripweb prijs: 14,50
Video's

Meer info

Een manga-avontuur uit de wereld van Erin Hunter's bestverkopende Warriors-serie!

In het tweede boek van de manga-boog van Graystripe's Adventure volg je ThunderClan-krijger Graystripe nadat hij gevangen is genomen door de Tweebenen in Warriors: The New Prophecy #3: Dawn—en begint aan een moeilijke reis naar huis.

Terwijl Graystripe en Millie hun zoektocht naar ThunderClan beginnen, ontdekken ze dat het overleven in Twolegplace veel ingewikkelder is dan ze dachten. Millie is niet gewend aan het leven in het wild—en net wanneer een tijdelijke schuilplaats in zicht is, dreigt een conflict met een stam van schuurkatten de reizigers voorgoed uit elkaar te drijven!

In Toevluchtsoord voor krijgers is de reis van Grijsstreep en Millie om de DonderClan te vinden nog maar net begonnen als de katten worden geconfronteerd met een reeks gevaarlijke obstakels. Levend uit de tweebeenplaats komen is lang niet zo eenvoudig als verwacht, en Millies onbekendheid met het leven in de wildernis maakt het niet makkelijker. Net wanneer een tijdelijk toevluchtsoord in zicht is, dreigt een conflict met een stam schuurkatten de twee voorgoed uit elkaar te drijven!

Stripweb prijs: 14,50
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 14,50
Direct leverbaar
Anderen kochten ook
Stripweb prijs: 14,50
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 14,50
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 11,99
Pre-order: 14 augustus 2024
Stripweb prijs: 17,99
1-5 werkdagen
Stripweb prijs: 36,95
Direct leverbaar