Warrior Cats - Manga 1

De verloren krijger

Cover Softcover
Taal NL
Pagina's 98
ISBN nummer 9789463835169
Uitgeverij Pelckmans
Nummer 1
Genre Manga
Leeftijd 10+
Verschijningsdatum 11-06-2024
Direct leverbaar Stripweb prijs: 14,50
Video's

Meer info

Een manga-avontuur uit de wereld van Erin Hunter’s nationaal bestverkopende Warriors-serie!

In het eerste boek van de manga-boog van Graystripe's Adventure, volg je ThunderClan-krijger Graystripe nadat hij gevangen is genomen door de Tweebenen in Warriors: The New Prophecy #3: Dawn—en hij begint aan een moeilijke reis naar huis.

Wanneer de Tweebenen het bos thuis van de krijger Clans vernietigen, wordt ThunderClan-plaatsvervangend leider Graystripe gevangen genomen terwijl hij zijn kameraden probeert te helpen ontsnappen! Gevangen in het vertroetelde leven van een huiskat, krijgt Graystripe al het voedsel en onderdak dat hij nodig heeft van zijn liefhebbende Tweebenen-familie—maar het bos roept hem. Wanneer hij vriendschap sluit met een pittige huiskat genaamd Millie, moedigt zij hem aan om op zoek te gaan naar zijn verloren vrienden. Maar zal Graystripe ooit de weg terugvinden naar de Clan?

Welkom in de spannende wereld van de Warrior Cats! Deze korte, nieuwe verhalen over de personages uit de boeken zijn perfect voor tussendoor of voor iedereen die meer wil weten over de achtergrond van de krijgers. Laat je meeslepen in de avonturen die bol staan van spanning, moed, en bovenal: de kracht van vriendschap.

In De verloren krijger duik je in het verhaal van de verbannen krijger Grijsstreep, die vastberaden is om zijn plek in de wildernis terug te vinden nadat hij door tweebenen gevangen is genomen. In dit meeslepende avontuur trotseert hij gevaren, sluit hij onverwachte bondgenootschappen en ontdekt hij de ware betekenis van loyaliteit.

James L. Barry heeft aan verschillende projecten gewerkt tijdens zijn carrière als kunstenaar. Hij is de langdurige illustrator voor de bestverkopende Warriors-stripboekserie en heeft tentoongesteld in het Museum of Comic and Cartooning Art. Als redactioneel cartoonist was James twee jaar lang illustrator voor de populaire nachtleven gids van New York City, Next Magazine, en leverde tientallen karikaturen van beroemdheden aan Entertainment Weekly. Hij blijft kunst maken voor publicatie en de gemeenschap.

James is ook een drukbezette storyboard artiest, die commerciële concepten en opnameborden schetst voor een verscheidenheid aan internationale merken.

Na zijn Master of Fine Arts te hebben behaald aan de School of Visual Arts, vindt James dat illustratie een ideale manier is om ideeën over te brengen en heeft hij zijn methoden gedeeld op basisscholen, conventies en colleges. Of hij nu tekent naar het leven, scènes uit zijn verbeelding schetst, of scripts van een andere creatieveling illustreert, James hoopt te engageren en te communiceren met zijn publiek.

​ Neem contact met hem op via James@JLBarry.com om uw illustratiebehoeften te bespreken!

Tot zijn klanten behoren Harper Collins, Target, The Wall Street Journal, American Express, Pratt Institute en Animated Storyboards.text@stripweb

Stripweb prijs: 14,50
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 14,50
Direct leverbaar
Anderen kochten ook
Stripweb prijs: 14,50
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 14,50
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 6,99
Direct leverbaar