Assassin's Creed 1

Desmond

Cover Hardcover
Taal NL
Pagina's 48
ISBN nummer 9789063348595
Uitgeverij Ballon
Nummer 1
Trefwoorden actie, fantasy, game
Verschijningsdatum 07-09-2011
Niet bestelbaar Stripweb prijs: 15,95
Jammer, Desmond is tijdelijk niet beschikbaar.

Reeds 4 andere lezers zijn ook op zoek naar deze titel. Laat uw e-mailadres achter en ontvang een mailtje van zodra deze weer op voorraad is!

Meer info

Barman Desmond Miles wordt op een avond verleid door 'Melanie'. De nacht verloopt echter niet zoals verwacht ... Desmond wordt wakker in het hoofdkwartier van de Tempeliers waar hij een resem tests ondergaat in het bijzijn van enkele mysterieuze toeschouwers. Hij ligt er vastgekoppeld aan de animus, een uiterst gesofisticeerde machine die via zijn genetische geheugen het verleden onthult. Blijkt dat Desmonds voorouders lid waren van de Assassijnen, een gevreesde Islamitische sekte en de aartsvijanden van de Tempeliers. 'Lucy' helpt Desmond ontsnappen en brengt hem naar een hedendaagse Assassijnensekte. Daar maakt hij kennis met 'patiënt 16', die niet gelukkig is met zijn komst ...
Stripweb prijs: 9,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 15,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 9,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 9,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 9,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 9,95
Niet bestelbaar
Desmond

Reviews

Gemiddelde score 5 / 5
Score:
5/5
Door: op

Ik ben begonnen met het lezen van deze strip zonder enige achtergrondkennis van de games waarop deze is gebaseerd. Ik moet zeggen dat het verhaal ondanks dit 'gebrek' zeer goed te volgen was. Het scenario is typisch Corbeyran, ben je fan van bijvoorbeeld 'De zang van de vampiers', of 'De Wet van de 12 Tafelen' dan kan je met deze strip niet missen. Deze laatste reeks is trouwens ook door Defali getekend, qua tekeningen weet je dan ook wat je kan verwachten. Een spannend verhaal met voldoende actie en elementen die je doen uitkijken naar het volgende deel.

Schrijf een review &
win een cadeaubon ter waarde van €5
Schrijf een review