Assassin's Creed 2

Aquilus

Cover Hardcover
Taal NL
Pagina's 48
ISBN nummer 9789063348540
Uitgeverij Ballon
Nummer 2
Trefwoorden actie, fantasy, game
Verschijningsdatum 11-10-2011
Niet bestelbaar Stripweb prijs: 15,95
Jammer, Aquilus is tijdelijk niet beschikbaar.

Reeds 3 andere lezers zijn ook op zoek naar deze titel. Laat uw e-mailadres achter en ontvang een mailtje van zodra deze weer op voorraad is!

Meer info

Samen met de Assassijnen gaat Desmond op zoek naar een mysterieus artefact met angstaanjagende krachten. Om het te kunnen vinden moet hij het verleden van zijn Romeinse voorvader Aquilus herbeleven. De Tempeliers zetten ondertussen de achtervolging in en al vlug blijkt dat er een verrader in hun groep schuilt. Dan herinnert Desmond zich de woorden van z'n vader: 'Adelaars hebben geen schrik van gieren, maar moeten er wantrouwen voor leren te hebben.' Helpen deze woorden hem aan een uitweg?
Stripweb prijs: 15,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 9,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 9,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 15,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 9,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 15,95
Niet bestelbaar
Aquilus

Reviews

Gemiddelde score 4 / 5
Score:
4/5
Door: op

De vaart zit er goed in, het verhaal dendert verder en is nog steeds zeer goed te volgen voor een Assassin's Creed game leek. Zolang dat het geval blijft mogen ze van mij gerust meer game verstrippingen uitbrengen. Ik vraag me af of de strips voor iemand die het spel kent een meerwaarde te bieden hebben. In ieder geval, op naar de ontknoping in het derde deel van deze spannende reeks!

Schrijf een review &
win een cadeaubon ter waarde van €5
Schrijf een review