Wagners nalatenschap

Wagners nalatenschap

Cover Hardcover
Taal NL
Pagina's 80
ISBN nummer 9789464841275
Uitgeverij Silvester
Inkleuring Alquier
Trefwoorden Opera, Oorlog, Wagner
Verschijningsdatum 04-04-2024
Direct leverbaar Stripweb prijs: 29,99
Video's

Meer info

Stephen Desberg | Emilio Van Der Zuiden

Het verhaal van een gepassioneerde, verboden liefde die het werk van Richard Wagner weer tot leven bracht... Van de auteurs van 'De engelen van Auschwitz'.

Operazangeres Anja gooit de puriteinse gebruiken van de naoorlogse Duitse muziekwereld omver. Wieland, erfgenaam van het demonische verleden van de familie Wagner en voormalig beschermeling van de Führer zelf, droomt ervan te breken met de tradities van een tijdperk dat zijn land in puin heeft achtergelaten. Verenigd door een onstuimige liefde komen Anja en Wieland tegenover een conservatieve elite te staan die niet echt een geheim maakt van hun heimwee naar het Derde Rijk.

Met de hulp van Anja wil Wieland de muziek van zijn grootvader Richard Wagner weer leven en hoop inblazen, maar daarvoor zal hij eerst de demonen uit zijn eigen verleden moeten confronteren. En dat zijn geheimen die hij altijd heeft verdrongen.

Een ontroerend en afgerond verhaal van de auteurs van De engelen van Auschwitz.

Deze hardcover (+ stofomslag) verschijnt eind maart 2024, maar is nu al te reserveren. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

Anderen kochten ook
Stripweb prijs: 34,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 34,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 29,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 19,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 26,95
Direct leverbaar