Space Relic Hunters

Space Relic Hunters

ISBN nummer 9789464841282
Pagina's 112
Inkleuring Grun
Tekenaars Grun
Taal NL
Scenarist Runberg
Uitgeverij Silvester
Cover Hardcover
Leeftijd 14+
Verschijningsdatum 04-04-2024
Direct leverbaar Stripweb prijs: 34,95

Meer info

Space Relic Hunters is een pareltje in de Sciencefiction strips, stripverzamelaars van Silvester strips en andere stripuitgeverijen kunnen bij Silverster hun hartje ophalen met heel wat nieuwe strips.

Bovendien zijn de stripboeken verzorgd met een stofomslag, die zien we natuurlijk graag in onze stripwebshop en  stripwinkels liggen.

Van dezelfde auteurs van de reeks Op Mars.

Na een religieuze interplanetaire oorlog en een daardoor verwoest Melkwegstelsel, besluiten vier goden, bijgenaamd “de Grote Quatuor” een nieuw rijk te stichten.

Na een religieuze interplanetaire oorlog en een daardoor verwoest Melkwegstelsel, besluiten vier goden, bijgenaamd “de Grote Quatuor” een nieuw rijk te stichten. Ze installeren een gewelddadige en repressieve dictatuur die elke vorm van godsdienst anders dan die van hen vernietigt. De goddelijke Legioenen moeten ervoor zorgen dat hun religieuze orde wordt gerespecteerd. Maar ondanks hun optreden gaan verschillende volken in het geheim door om hun oude goden te vereren.

Deze situatie creëert een galactische handel in buitenaardse relieken, verbonden aan talrijke, inmiddels verboden culten. Wie verboden zegt, zegt smokkel en het ontstaan van de Relic Hunters. Van die activiteit leven de mens Xia en Kleine Mercur, een gemaskerde alien, van wie we de afkomst niet kennen. Ze maken deel uit van de beste reliekjagers van de Melkweg en worden voor een nieuwe missie vergezeld door Vitellius, een deserteur van de goddelijke Legioenen.

Space Relic Hunters is een dubbeldik actie-avontuur.

Deze hardcover (+ stofomslag) verschijnt eind maart 2024, maar is nu al te reserveren. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

Online vind je nog meer stripboeken te koop, alsook speciale stripuitgaven en dit allemaal om je stripverzameling aan te vullen. 

Anderen kochten ook
Stripweb prijs: 34,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 19,99
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 29,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 29,99
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 21,95
Direct leverbaar