Saboteuses 3

Muis EToile Edition

Cover Hardcover
Taal NL
Pagina's 56
ISBN nummer 9789464841466
Uitgeverij Silvester
Nummer 3
Trefwoorden oorlog, actie, avontuur
Leeftijd 14+
Verschijningsdatum 04-06-2024
Niet bestelbaar Stripweb prijs: 400,00
Jammer, Muis EToile Edition is tijdelijk niet beschikbaar.

Laat uw e-mailadres achter en ontvang een mailtje van zodra deze weerbeschikbaar is!

Meer info

Verzamelaars en liefhebbers van het werk van Thomas Du Caju willen deze Luxe Etoile Edition ­absoluut niet missen!

In samenwerking met de tekenaar hebben we een unieke IXXI-wandplaat van 1,4 meter hoog en 1,8 meter breed ontworpen! Deze enorme wandplaat bestaat uit zo'n 63 platen en wordt in een handige opbergdoos meegeleverd.

• luxe editie Saboteuses 3
• rode linnen rug
• IXXI wandplaat (140 x 180 cm)
• speciale covertekening
• schets- & artdossier
• A4 ex-libris, gesigneerd door Thomas Du Caju
• oplage slechts 5 exemplaren, genummerd, OP=OP!

Genre: Historisch drama, Actie

Beschrijving: In "Saboteuses Deel 3: Muis" volgen we het verhaal van Hannah, een moeder in Londen tijdens de bombardementen van 1942. Na een periode van twijfel over haar rol in de oorlog, sluit ze zich aan bij de Special Operations Executive (S.O.E.) en transformeert tot 'Muis', een leider van een verzetsnetwerk in Normandië. Terwijl de spanningen stijgen en de missies gevaarlijker worden, toont Muis een onwrikbare vastberadenheid in haar strijd tegen de Duitse bezetters. Dit is het derde deel van een zesdelige reeks die het verhaal vertelt van buitengewone moed en verzet tijdens de meest sombere dagen van de Tweede Wereldoorlog.

Doelgroep: Geschikt voor liefhebbers van historische strips en verhalen over de Tweede Wereldoorlog, en voor lezers die worden geïnspireerd door sterke vrouwelijke karakters.

korte inhoud Londen, 1942. Hannah is een zorgzame huisvrouw die twee kinderen grootbrengt in een stad die geteisterd wordt door bombardementen. Met een kil karakter begrijpt ze niet meer wat ze daar doet, wachtend op haar man in de avond en op het einde van de oorlog, terwijl anderen verdwijnen of bijdragen aan de overleving van het land. Ze heeft besloten zich aan te melden en zich aan te sluiten bij de S.O.E. Normandië, enkele maanden later, is Hannah Mouche geworden, de leider van een verzetsnetwerk. De situatie wordt steeds ingewikkelder met de nadering van een landing. De Duitse bezetter is meer dan ooit op zijn hoede en de missies zijn alleen maar gevaarlijker geworden...

Stripweb prijs: 125,00
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 23,95
1-5 werkdagen
Stripweb prijs: 19,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 103,00
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 59,95
1-5 werkdagen
Stripweb prijs: 412,00
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 59,95
1-5 werkdagen