Happy Sex (ZEP) 2

Happy Sex 2

Cover Softcover
Taal NL
Pagina's 64
ISBN nummer 9789463947701
Uitgeverij Daedalus
Scenarist ZEP
Tekenaars ZEP
Nummer 2
Trefwoorden sex, erotiek, humor
Leeftijd 16+
Verschijningsdatum 17-04-2024
Direct leverbaar Stripweb prijs: 10,95

Meer info

Zep is terug met meer gags voor volwassenen

Behalve de auteur van de gagreeks Titeuf voor kinderen en graphic novels voor volwassenen, heeft Zep ook al enkele gagalbums voor een volwassen publiek getekend. Eerder verschenen bij Daedalus Happy Girls en Happy Rock, respectievelijke heruitgaven van Meisjes met Pit en Harde Muziek en Doffe Ellende uit de al tijden opgedoekte collectie Vrolijke Vlucht van Dupuis. In 2010 kwam daar Happy Sex in vertaling bij. Tien jaar later kwam Zep met een tweede Happy Sex op de proppen. het verschijnt nu ook in het Nederlands. Daarnaast is er ook nog het onvertaalde Happy Parents... oftewel wat het gevolg kan zijn van Happy Sex zonder voorbehoedsmiddelen.

Voorbehouden voor volwassenen...alledaagse momentjes in intieme situaties.

Hilarische miscommunicatie, ongemakkelijke experimenten,expliciete voorkeuren en (a-)typische verwachtingen vs. realiteit. Kortom,een luchtige en komische strip die een lach op je gezicht tovert!

Stripweb prijs: 10,95
Direct leverbaar
Anderen kochten ook
Stripweb prijs: 21,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 12,50
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 11,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 9,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 29,95
Niet bestelbaar
Happy Sex 2

Reviews

Gemiddelde score 3 / 5
Score:
3/5
Door: op

Vuurrooie oortjes
Het stripoeuvre van Zep (Philippe Chappuis) kan je stilaan onder de noemer "aanzienlijk" beginnen catalogeren en dan hinken de Nederlandse vertalingen nog hopeloos achterop. De bekendste creatie van de Zwitser is natuurlijk Titeuf, losjes gebaseerd op zijn eigen kinderjaren en uit dezelfde funny vijver als Het Leven van een Loser (Jeff Kinney) of Dagboek van een Muts (Rachel Renée Russell). Samen met zijn ex-vrouw Hélène Bruller creëerde hij ook Le Guide du Zizi Sexuel, dat later nog een Nederlandse adaptatie kreeg als Ik Ben op Jou voor de gelijknamige tentoonstelling in Technopolis. Op een laagdrempelige wijze kregen jonge tieners via Titeuf een les seksuele opvoeding voorgeschoteld en er mocht zeker al eens gelachen worden.

Deze Happy Sex nu mikt duidelijk op een rijper publiek en start waar een reeks als Rooie Oortjes ophoudt met gags die een stuk aangebrander en explicieter zijn, maar vaak ook net dat tikje grappiger. SM, parenclubs, anale seks,... Zep laat het hele spectrum zonder schroom passeren en zorgt ervoor dat afwisselend de vrouwen en de mannen het lijdend voorwerp zijn van een zoveelste haperende seksuele handeling. We hopen voor de man dat hij voor dit deel van zijn werk niet uit eigen ervaringen moet putten!

Allesbehalve woke en politiek correct dus, maar bij vlagen (en in kleine doses) onweerstaanbaar grappig! ssz

Schrijf een review &
win een cadeaubon ter waarde van €5
Schrijf een review