De nachtuil

De Nachtuil Promopakket

Cover Hardcover
Taal NL
Pagina's 48 x 3
ISBN nummer 9789058859037
Uitgeverij Silvester
Scenarist Yann
Genre Oorlog
Trefwoorden oorlog, vliegtuigen,
Leeftijd 16+
Verschijningsdatum 27-05-2024
1-5 werkdagen Stripweb prijs: 41,25

Meer info

De Nachtuil: Voordeelpakket HC - Een Compleet Verhaal in 3 Hardcovers

Dit HC voordeelpakket bevat een compleet verhaal in 3 hardcovers.

De Nachtuil is een Tweede Wereldoorlog-avontuur van het topduo Yann en Romain Hugault (bekend van Angel Wings en Edelweiss).

Heksen van de nacht
Kameraad Lilya
Wulf & Lilya
Heksen van de nacht

Winter 1943. Wulf, een jongeman die werkt bij de 'AS' van de Luftwaffe, strijdt 's nachts in het luchtruim tegen de Sovjetische vliegtuigen. Geschokt door de wreedheden van de Nazi’s besluit hij zijn uniform met Swastikadecoraties aan de wilgen te hangen. Een actie die bij zijn collegavliegeniers voor veel vijandigheid zorgt. De onderlinge strijd woekert aan. De enigen waar Wulf nog op kan vertrouwen zijn het jonge meisje Romy en de grootvorst. Romain Hugault tekende eerder "Boven de wolken" en "De laatste vlucht".

Kameraad Lilya

Herfst 1944: Het Duitse front stort overal in. De Luftwaffe is in stukken gehakt en probeert een vuist te maken tegenover de ontelbare Sovjetjagers. Ze kunnen het oprukkende Rode Leger niet tot staan brengen. Voor kameraad Lilya is het moment van de overwinning aangebroken, terwijl aan de andere kant Oberleutnant Wulf alleen nog kan vertrouwen op zijn moed, instinct, vindingrijkheid en de talisman die hij van zijn dochtertje Romy heeft gekregen...

Wulf & Lilya

Het is lente 1945, voor de Luftwaffe is het peentjes zweten! Op alle fronten verliest de Duitse luchtmacht smadelijk van een onverzoenlijke en vastberaden vijand, die ook nog eens veel talrijker is. Alles wat nog vliegt, wordt door de Duitsers ingezet om het Reich te verdedigen. Oberleutnant Wulf is kapot van de tragische dood van zijn dochter Romy. Hij laat zijn woede en wraaklust de vrije loop in genadeloze luchtgevechten. Voor Lilya, de rode tovenares, is dit het moment om te zegevieren! Maar in de lucht en tijdens het gevecht trekt alleen de duivel aan de touwtjes, al springt Cupido er weleens tussenin!

Ontdek De Nachtuil, een compleet verhaal in 3 delen, nu verkrijgbaar in een hardcover-pakket.

Stripweb prijs: 17,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 9,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 9,95
1-5 werkdagen
Stripweb prijs: 17,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 20,60
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 9,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 17,95
Direct leverbaar
Anderen kochten ook