Umbrella academy 1

De apocalypse suite

ISBN nummer 9789049500719
Pagina's 184
Inkleuring Stewart Dave
Tekenaars Bá Gabriel
Taal NL
Cover Softcover
Nummer 1
Trefwoorden comic
Verschijningsdatum 05-11-2010
Niet bestelbaar Stripweb prijs: 16,97 adviesprijs € 17,50
Jammer, De apocalypse suite is tijdelijk niet beschikbaar.

Reeds 1 andere lezers zijn ook op zoek naar deze titel. Laat uw e-mailadres achter en ontvang een mailtje van zodra deze weer op voorraad is!

Meer info

In een onverklaarbaar wereldwijd incident baren vrouwen die geen enkel teken van zwangerschap vertoonden op hetzelfde moment 47 buitengewone baby's. De enigmatische miljonair en uitvinder Reginald Hargreeves adopteert er zeven. Zijn enige verklaring: 'Om de wereld te redden'. Deze kinderen vormen de Umbrella Academy. Ze zijn onoverwinnelijk, bevechten het kwaad en trainen hun buitengewone gaven. Tot er iets vreselijk misgaat. Negen jaar later brengt de dood van de enige ouder die ze ooit gekend hebben hen weer samen. Kunnen ze hun grieven lang genoeg begraven om nog één keer de wereld te redden? 'Umbrella academy' is bedacht en geschreven door Gerard Way (leadzanger van My Chemical Romance), met tekeningen van Eisner-genomineerde Gabriel Bá en kleuren en omslagen van meervoudig Eisner-winnaars Dave Stewart (Hellboy) en James Jean (Fables). Dit boek bevat de eerste zesdelige verhaallijn, vier korte verhalen en een schetsboeksectie met werk van Bá, Jean en Way.
De apocalypse suite

Reviews

Gemiddelde score 4 / 5
Score:
4/5
Door: op

Ik heb deze comic bundeling uit de stal van het ondertussen (zo goed als) opgedoekte De Vliegende Hollander gespreid over enkele avonden gelezen. Aanvankelijk had ik wat moeite met de vertelstijl en het ritme, maar nog voor het einde van het eerste deeltje van de zes was ik deze gewoon en zat ik toch helemaal in het verhaal. Als je ervoor openstaat zal je aan deze bundeling een leuke brok leesvoer hebben. Ook de extra's zijn leuk meegenomen.

Schrijf een review &
win een cadeaubon ter waarde van €5
Schrijf een review