A Game of Thrones 1

A Game of Thrones - Boek 1

ISBN nummer 9789460781087
Pagina's 64
Inkleuring Nunes Ivan
Taal NL
Cover Softcover
Nummer 1
Trefwoorden fantasy, tv-serie
Verschijningsdatum 23-05-2013
Niet bestelbaar Stripweb prijs: 10,95
Jammer, A Game of Thrones - Boek 1 is tijdelijk niet beschikbaar.

Reeds 10 andere lezers zijn ook op zoek naar deze titel. Laat uw e-mailadres achter en ontvang een mailtje van zodra deze weer op voorraad is!

Meer info

Het verhaal van Eddard Stark en zijn familie begint in het hoge, koude noorden van Winterfel. Terwijl in het onherbergzame gebied aan de andere kant van de Muur een nieuwe dreiging ontwaakt, ontvangt het huis Stark het bericht dat Jon Arryn, de Hand des Konings en de pleegvader van Eddard, onlangs is overleden. Koning Robert komt op bezoek en het leven in Winterfel zal nooit meer hetzelfde zijn. Het is duidelijk: de winter komt eraan ... Het epische verhaal naar de bestsellers van George R.R. Martin en de tv-serie van HBO ... nu ook als strip!
Stripweb prijs: 10,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 10,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 10,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 10,95
Direct leverbaar
Stripweb prijs: 10,95
Niet bestelbaar
Stripweb prijs: 10,95
2-5 werkdagen
Stripweb prijs: 27,95
Niet bestelbaar
A Game of Thrones - Boek 1

Reviews

Gemiddelde score 4 / 5
Score:
4/5
Door: op

Dit eerste deel van de twaalfdelige stripserie, is net als de boeken en de tv-serie, prachtig! Als eerste las ik de boeken, en later de strips. Toen ik de eerste strip las, had ik het gevoel dat ik het epische boek van George RR Martin opnieuw herbeleefde. Strips en boeken, zijn twee heel verschillende media. Maar de strips van 'a Game of Thrones' sluiten perfect aan op de boeken. Het zijn echte meesters, George RR Martin en zijn striptekenaars. Ik heb echt genoten van dit eerste deel! De verschillen tussen de verschillende media (boeken, strips en tv-serie) zijn wel even wennen, maar dit hinderde me niet.

Schrijf een review &
win een cadeaubon ter waarde van €5
Schrijf een review