Transportkosten

Al onze bestellingen worden met dubbele bescherming verzonden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en met de garantie dat u het album kunt ruilen als het beschadigd arriveert.

Voor België en Nederland worden onze pakketten verzonden met PostNL en bedragen de verzendkosten € 7,99.

De verzendkosten zijn GRATIS vanaf dat de bestelling méér dan 50 euro bedraagt voor België en méér dan 80 euro voor Nederland.

Je kan bij het plaatsten van je bestelling kiezen tussen ofwel Bpost ofwel Postnl als transporteur.

Voor klanten die graag hun pakket via een Bpost afhaalpunten willen afhalen kan dit ook maar hiervoor moet je dit instellen via www.bpost.nl en daar je afhaalpunt aanklikken.

Voor Frankrijk worden onze pakketten verzonden met Colissimo en worden de verzendkosten berekend op basis van het gewicht volgens het Colissimo-tariefsysteem.

Hierbij geldt dat de transportkosten gratis zijn vanaf een gewicht van 20 kg. Voor alle andere bestemmingen worden de pakketten verzonden via Colissimo.

We verzenden zowel binnen Europa als buiten Europa. Hieronder vindt u een lijst met verzendkosten. U ontvangt automatisch een link om uw pakket te volgen zodra het is verzonden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u uw land niet in de lijst kunt vinden. We zoeken dan samen de goedkoopste manier uit om uw bestellingen te versturen.

Alle bestellingen worden met dubbele bescherming verzonden en met garantie voor het geval de stripboeken beschadigd zijn.

Bij Stripweb streven we ernaar om u niet alleen een uitgebreid assortiment van hoogwaardige strips en boeken te bieden, maar ook een ongeëvenaarde klantenservice. Een essentieel onderdeel van deze toewijding is ervoor te zorgen dat elke bestelling in perfecte staat bij u aankomt. Om deze reden hebben we besloten om een bescheiden bedrag van €1 te vragen als bijdrage in de verpakkingskosten.

Deze bijdrage stelt ons in staat om te investeren in speciaal ontworpen kartonnen dozen die voorzien zijn van driedubbele bescherming. Deze unieke verpakkingen zijn zorgvuldig ontworpen om de boeken en strips die u bij ons bestelt, een maximale bescherming te bieden tijdens het transport. Met deze op maat gemaakte, sterk verstevigde kartonnen verpakkingen kunnen we een 100% garantie bieden op de perfecte nieuwstaat van de door u ontvangen items.

Wij begrijpen dat de kwaliteit van de levering net zo belangrijk is als de kwaliteit van de producten zelf. Daarom hebben we gekozen voor een verpakkingsoplossing die niet alleen de volledige nieuwstaat van uw aankopen garandeert, maar u ook gemoedsrust biedt. Mocht er onverhoopt toch schade optreden tijdens het transport, dan bieden deze verpakkingen u ook een garantie op terugbetaling. Dit is onze manier om te tonen dat uw tevredenheid en de kwaliteit van uw winkelervaring onze hoogste prioriteit hebben.

Wij hopen dat u begrijpt dat deze kleine bijdrage een investering is in de kwaliteit en zekerheid van uw aankopen. Het stelt ons in staat om de standaard te zetten voor uitmuntende leveringskwaliteit en service, zodat u met vertrouwen kunt winkelen, wetende dat uw strips en boeken in onberispelijke staat zullen arriveren.

We waarderen uw keuze om bij Stripweb te winkelen enorm en zijn u dankbaar voor uw begrip en steun bij deze maatregel. Als u vragen of opmerkingen heeft, staan we uiteraard klaar om u te helpen.

Wat met PRE ORDERS?

We willen graag toelichten waarom we ervoor kiezen om pre-orders afzonderlijk te behandelen en hier verzendkosten voor aan te rekenen. Ons doel is om onze klanten een optimale winkelervaring te bieden, en we begrijpen dat de manier waarop we omgaan met pre-orders vragen kan oproepen.

 

Pre-orders bieden onze klanten de unieke kans om nieuwe producten te reserveren voordat deze officieel beschikbaar zijn. Echter, omdat deze producten op een later tijdstip uitkomen, kunnen ze de verzending van de rest van uw bestelling vertragen. Als een bestelling zowel direct beschikbare items als pre-orders bevat, zou het wachten op de pre-order betekenen dat u onnodig lang moet wachten op de rest van uw bestelling. Dit kan soms maanden duren, afhankelijk van de release datum van het product.

 

Om te voorkomen dat u als klant lange tijd op uw gehele bestelling moet wachten, kiezen we ervoor om items die direct beschikbaar zijn meteen te versturen. Dit betekent echter dat er aparte verzendingen nodig zijn voor de pre-order items zodra deze beschikbaar komen. Aangezien elke verzending kosten met zich meebrengt, worden deze verzendkosten doorberekend voor pre-orders onder een bepaald bedrag (50 euro voor België en 80 euro voor Nederland).

 

We begrijpen dat dit extra kosten met zich meebrengt, maar deze aanpak stelt ons in staat om uw bestellingen efficiënter en op tijd te verwerken. Het zorgt er ook voor dat u kunt genieten van uw direct beschikbare producten zonder onnodige vertraging, terwijl u nog steeds de opwinding van een pre-order behoudt.

 

We hopen op uw begrip voor deze aanpak. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring zo positief mogelijk is, en we geloven dat deze methode de beste balans biedt tussen het tijdig ontvangen van producten en het ondersteunen van de unieke mogelijkheid van pre-orders.