"TOMCAT" door Romain Hugault

Silvester Uitgeverij brengt met trots een nieuwe one-shot strip uit: "TOMCAT" van de hand van Romain Hugault, bekend van de succesvolle reeks "Angel Wings". De release staat gepland op 23 oktober.

In "TOMCAT" duiken lezers in het waargebeurde verhaal van een legendarische F-14A, verteld over 62 prachtig geïllustreerde pagina's. Hugault werkt voor dit project samen met co-scenariste Anastasia Heinzl, en het resultaat is een boeiende en meeslepende strip die zowel liefhebbers van luchtvaart als stripliefhebbers zal aanspreken.

Bijzonder aan dit album is het extra dossier van 8 pagina's, geschreven door Eloi Rousseau. Dit dossier biedt een diepere analyse en een persoonlijke blik op de fascinatie en liefde van de auteurs voor de F-14A, een machine die voor velen, inclusief Hugault zelf, een iconische en nostalgische waarde heeft. Hugault herinnert zich levendig hoe hij als kind de TF-30-motoren van de F-14A hun vlammen zag spuwen bij zonsopgang in de eerste scène van de film "Top Gun". Deze herinnering heeft een blijvende indruk op hem achtergelaten en inspireerde mede deze strip.

Over de auteurs:

Romain Hugault heeft met zijn vorige reeks "Angel Wings" al veel lof geoogst. Zijn gedetailleerde en realistische tekenstijl, gecombineerd met boeiende verhalen, heeft hem een vaste schare fans opgeleverd. Anastasia Heinzl, zijn co-scenariste, brengt haar unieke perspectief en verhaaltechniek in, wat resulteert in een rijkere en meer genuanceerde vertelling.

Uitgegeven door Silvester en Editions Paquet, belooft "TOMCAT" een must-have te worden voor verzamelaars en nieuwe lezers die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaande en historisch onderbouwde strip. Zet de releasedatum van 23 oktober in je agenda en mis deze unieke uitgave niet!

Blijf ons volgen voor meer updates en exclusieve voorproefjes van "TOMCAT".

Inschrijven