Signeersessie Yves Swolf

Yves Swolfs

Yves Swolfs heeft zich snel een naam gemaakt, dankzij zijn realistische tekenstijl vol persoonlijkheid, en een uitgesproken voorliefde voor het genre stripverhaal. Nauwelijks afgestudeerd aan het Institut Saint-Luc in Brussel, tekende hij "Durango", een droge en cinematografische western bij uitstek. Vervolgens waagde hij zich aan het historische genre met "Dampierre", voordat hij het vampierenmythe behandelde in "De Prins van de nacht". Als productieve scenarioschrijver heeft hij gewoonlijk de gewoonte om de grafische kant van al deze successen over te dragen, terwijl hij blijft zorgen voor het scenario van de series die hij lanceert. Dit was ook het geval voor "Black Hills", "James Healer", en "Vlad". Als gitarist in zijn vrije tijd, trad Yves Swolfs op op het Belgische rockpodium met de groep "Lazare", voordat hij mede-oprichter werd van "Wolf Gang", wiens album het pakket van zijn serie Légende zou begeleiden, uitgegeven bij Daedalus. Tegenwoordig maakt hij deel uit van de formatie "Jyve". Tussen de scenario's van "De Prins van de Nacht" en "Durango", presenteert Swolfs ons vandaag zijn laatste creatie, "Lonesome", een nieuwe westernserie uitgegeven door Le Lombard, waarvan de eerste cyclus ten minste vier delen zal omvatten. Als ware volksverteller kent Swolfs, sinds zijn debuut, een onverminderd succes... en dat is volkomen verdiend!

Ontdek de reeks Lonesome

De Prins van de nacht

Beef en bibber, lezer, want hier komt een nieuw epos in het teken van het bloed! Yves Swolfs heeft de revolvers van Durango opgeborgen terwijl hij met Pierre Legein voortborduurt aan de serie van Dampierre. Hij heeft zijn potlood gescherpt voor een nieuwe reeks waarin verscheidene generaties van eenzelfde familie vervloekt werden: het vampirisme en de jacht op vampieren als dusdanig. Of we ons nu in de Middeleeuwen bevinden of in het Parijs van de jaren dertig, de angst neemt niet af bij het aanzien van dit bloeddorstige monster. Yves Swolfs verbaast ons eens te meer door zijn virtuositeit in zijn tekenstijl en het gemak waarmee hij verschillende tijdsbeelden illustreert.

Ontdek de volledige stripreeks

Durango

Pastry cotton candy cupcake pastry bonbon topping caramels jujubes halvah. Fruitcake donut halvah soufflé danish muffin pie. Tootsie roll tootsie roll jelly beans jujubes. Pie marzipan chocolate cake topping danish soufflé jelly-o toffee. Oat cake gummies brownie oat cake chocolate bar lemon drops cake tootsie roll cake. Macaroon carrot cake gummies fruitcake fruitcake danish dragée gummi bears. Cake chocolate cake topping candy toffee. Tart jelly-o carrot cake bonbon. Macaroon jelly oat cake pudding. Chocolate candy bonbon toffee macaroon. Cotton candy chupa chups gummi bears. Muffin apple pie chocolate tart.

Ontdek Durango

Signeersessie info

Op zaterdag 2 maart signeert Yves Swolfs zijn albums maar vooral zijn stripreeks Lonesome en het vierde deel hiervan ( in het Frans ) in onze winkel te Brussel, Rue de Tamines 25 1060 Brussel.

Aanvangsuur vanaf 14.00 uur

inschrijven verplicht via info@bdweb.be

plaatsten beperkt 

Homepage