Nieuwe Ontwikkelingen in de Wereld van Arleston en Lanfeust van Troy

Het is een feestjaar voor fans van Lanfeust van Troy! Ter gelegenheid van de verjaardag van deze iconische reeks hebben Arleston en tekenaar Tarquin spannende plannen aangekondigd. Tarquin, die momenteel druk bezig is met zijn eigen serie UCG Dolores (uitgegeven bij Uitgeverij L), heeft laten weten dat hij Lanfeust niet graag door anderen ziet getekend. Daarom zal hij eerst zijn huidige reeks afronden.

Bij de Franse integralen krijg je bij aankoop van deze integrale gratis dit unieke exemplaar erbij. Dit boek met 30 keer Lanfeust getekend door verschillende tekenaars is onderverdeeld naar alle winkels en volledig uitverkocht. ( Wij hebben er nog enkele op voorraad  voor de snelle beslissers )

One Shots van Lanfeust van Troy

In plaats van de reguliere stripalbums, hebben Arleston en Tarquin besloten om vanaf nu one shots te creëren van Lanfeust van Troy. Deze zullen dikker zijn dan de gebruikelijke albums, met maar liefst 64 pagina's per verhaal. De verschijning van deze one shots zal ongeveer om de 3 à 4 jaar plaatsvinden. De synopsis voor de eerste nieuwe one shot is al volledig uitgewerkt en de fans kunnen zich verheugen op een release eind 2026. Het onderwerp van dit album zal een reis door de tijd zijn. We zijn benieuwd wat dit avontuur ons zal brengen!

Lanfeust van Troy

Nieuwe Albums van Bekende Reeksen

Naast de nieuwe one shots van Lanfeust van Troy, zijn er ook updates voor andere geliefde reeksen:

Het Magieboek van Elfie, uitgegeven door Silvester, wordt verder uitgewerkt. Fans van deze magische reeks kunnen zich verheugen op nieuwe avonturen. Deel 2 van deze reeks verschijnt in het Nederlands eind juli bij Silvester uitgeverij. ( als we de uitgever mogen geloven )

Er komt een nieuw album van Trollen van Troy, getekend door Mounier en uitgegeven bij Uitgeverij L. Deze populaire reeks blijft de fans verrassen met nieuwe verhalen.

Ook een nieuw album van ëkho, getekend door Barbucci, is in de maak. Dit album zal zich afspelen in Venetië en belooft een duister en mysterieus avontuur in de schaduwen van Hugo Pratt.

Het magieboek van Elfie

Inschrijven op de reeks

Trollen van Troy

Inschrijven op de reeks

ëkho, De Spiegelwereld

Inschrijven op de reeks