Gratis sleutelhanger bij aankoop van 2 strips!

Gratis sleutelhanger bij aankoop van 2 strips!

Stel je voor, altijd een held paraat wanneer jij het nodig hebt… Deze zomer maakt Standaard Uitgeverij het mogelijk. Bij aankoop van 2 strips ontvang je een gratis sleutelhanger van een iconische stripheld. Of je nu een vleugje avontuur zoekt of een redder in nood, met deze zomeractie heb jij altijd een held bij de hand! Haal je strips en ontdek welke held jou deze zomer vergezelt. Lees verder om te weten waar deze actie verkrijgbaar is.

Altijd een held bij de hand

HOE WERKT HET???

Je hoeft helemaal niets te doen, bij het bestellen van twee strips uit de aangeboden actie krijg je automatisch de sleutelhanger in je winkelmandje toegevoegd.

Krijg één van deze sleutelhangers gratis bij aankoop van 2 strips.

Wat houdt deze zomeractie in?

Bij aankoop van 2 deelnemende strips krijg je meteen één willekeurige sleutelhanger gratis.

! Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.

Welke sleutelhanger krijg ik gratis?

Welke sleutelhanger je ontvangt blijft een verrassing! De sleutelhangers zijn verpakt in ondoorzichtige verpakking en worden willekeurig uitgedeeld bij aankoop van 2 deelnemende strips. Je maakt kans op een sleutelhanger van De Buurtpolitie (commissaris), F.C. De Kampioen (Markske), Jommeke (Jommeke), Suske en Wiske (Schanulleke) en de Kiekeboes (Fanny). Je kan de sleutelhanger niet wisselen voor een sleutelhanger naar keuze.

! Je krijgt de sleutelhanger meteen mee aan de kassa bij aankoop van de strips.

Wanneer kan ik genieten van deze zomeractie?

Deze zomeractie start op 13/06/2024 en loopt tot en met 31/08/2024 OF zolang de voorraad van de gratis sleutelhangers strekt.

Bij welke stripreeksen krijg ik een gratis sleutelhanger?

Bij aankoop van 2 strips in een deelnemend (fysiek) winkelpunt uit deze reeksen ontvang je een gratis sleutelhanger: Amoras, de Buurtpolitie, de Kiekeboes, de Rode Ridder, F.C. De Kampioenen, Galaxa, GameKeepers, Jommeke, Nachtwacht, Suske en Wiske, Suske en Wiske Junior, Urbanus en Vertongen & Co.

Ontdek meer