Strips Chinaman bestellen


Hier vindt u de strips uit de reeks Chinaman. Klik op een strip voor meer informatie. Om strips te bestellen via onze online stripwinkel klikt u op het icoontje naast de prijs.
Op nummer
De berg van goud
SC € 7.55
Met gelijke wapens
SC € 7.55
Voor Rose
SC € 7.55
De roestvreters
SC € 7.55
Tussen twee oevers
SC € 7.55
Bloedbroeders
SC € 7.55
Confrontatie in Blue Hill
SC € 7.55
De gehangenen
SC € 7.55
Tucano
SC € 7.55
     
VOLG NET ALS 24 ANDERE FANS DE REEKS CHINAMAN!
Vul hieronder uw e-mailadres in, zodat wij ook u kunnen verwittigen van zodra een nieuwe titel verschijnt in de reeks Chinaman. Zo mist u nooit meer een nummer uit uw favoriete reeks!
 

Over de stripreeks Chinaman


"Chinaman" is het verhaal van Chen Long Anh, een Chinese huurling die in de jaren vijftig van de negentiende eeuw in San Francisco aan wal stapt, in het kielzog van zijn meester Wu Feď, heer van de Chinese triaden. Hij lijkt in niets op de armzalige koelies die hun geluk in de Nieuwe Wereld komen beproeven, maar zal zich net als zij wel onlosmakelijk verbonden gaan voelen met dit land, waar alles nog moet worden opgebouwd. Door zijn meester te doden die hem verraden heeft, snijdt hij elke kans op een terugkeer af. Hij staat nu alleen. In zijn overmoed kiest hij voor een nieuwe naam, John Chinaman, de laatdunkende bijnaam van de blanken voor de Chinezen, en begint dit ontluikende continent te verkennen. Zo ontdekt hij de barre omstandigheden waarin zijn soortgenoten moeten leven en schept, door in hun conflicten met de blanken geregeld tussenbeide te komen, zijn eigen legende.
Mijn bestellingen opvolgen 
Hoe bestellen? Voorwaarden Vraag en antwoord Over Stripweb E-mail Stripweb Winkelwagentje
Stripreeksen
Auteurs
Uitgeverijen
Kan u niet kiezen?
Diversen
» FR strips op BDweb!
» US comics & manga
» Nieuwe stripverhalen
» Top 10 december
» Wordt verwacht
» Koopjes
» Aanbiedingen
» Merchandise
» Boeken
Index
Blijf op de hoogte van nieuwe strips
via onze 14-daagse ,
De man in de schaduw - Gelimiteerde Stripweb versie
Gratis verzending bij elke bestelling in België en Nederland vanaf 49 euro!
“Ik wou graag ergens een reactie achterlaten, maar ik vind niet direct waar ik dat kan doen (enige minpunt). Dus via deze weg. Heel duidelijke website, veel betalingsmogelijkheden, dank voor aanbieden Bancontact/payconic. Een correcte levering. Verzendingskosten wel vrij hoog, maar duidelijk aangegeven. En ik spaar er tijd en kilometers mee uit. Jullie business model zit wel goed in elkaar. Meestal kom ik in Nederland terecht voor een dergelijke service.”
Etienne T.